Cookies

Společnost AUTO MILATA s.r.o. užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, přizpůsobení zobrazení webových stránek autovrakoviste-fm.cz a dalšího zkvalitňování obsahu. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Společnost AUTO MILATA s.r.o. nevyužívá cookies pro cílení reklamy. 

Údaje, které provozovatel webu takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, aktuálně pouze provozovatelům služby a platformy Google. 

Sbírání omezeného množství údajů o chování návštěvníků webu je zahájeno využívání webu a je doprovázeno upozorněním v horní části webové stránky, znějícím následovně: „Naše stránka používá cookies ke zkvalitnění obsahu."

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

 

Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit. Požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů - společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.  

Společnost AUTO MILATA s.r.o. shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies: 

Typ: Cookies třetích stran

Název: Google Analytics

Účel: Získání základních statistických informací

Expirace: Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

 

Co jsou cookies?

Cookies jsou malé datové soubory, které jsou nezbytné pro správnou funkci stránek, a které se proto někdy umísťují do vašeho počítače, tak jako u většiny ostatních internetových stránek. Jedná se o textové soubory, které internetové stránky ukládají do vašeho počítače nebo mobilního zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu například zapamatují úkony, které jste na nich provedli.

 

Jak upravit využívání Cookies

V případě, že návštěvník webové stránky nechce, aby byl jeho počítač rozpoznán, je nutno upravit nastavení internetového prohlížeče takovým způsobem, aby došlo k odstranění cookies z pevného disku počítače, cookies zablokovat nebo nastavit upozornění před uložením cookies. Můžete tedy vymazat všechny cookies, které jsou již na vašem počítači uloženy. Většina prohlížečů také nabízí možnost zabránit tomu, aby byly cookies ve Vašem počítači ukládány.

 

Obsah